Game of Thrones (II av III)

 
Detta är platsen där bröllopscenen mellan Daenerys och Khal Drogo filmades. Den ligger vid före detta Azur Window på Gozo. Bilden nedan föreställer klippan som Azur Window var en del av. Tyvärr rasade den i havet vid ett oväder 2017. Klicka här för att se scenen och platsen som den en gång såg ut.
 
 
 
Fotografiet ovan och nedan föreställer ett torg i den gamla staden i Mdina på Malta. I säsong ett av "Game of Thrones" fungerade den som platsen för Littlefingers bordell. Klicka här för att se en sekvens med torget (OBS! Eventuella spoilers i klippet).
 
 
 
Fort Ricasoli i Kalkara fick agera som ännu en av King's Landings portar. Det gamla fortet är i dåligt skick och igenbommat. Den syns bäst på håll (framme vid stängslet nedanför porten är inte själva porten synlig) och kan ses ända från Valletta (om du vet vart du ska titta). Klicka här för att se porten i scenen där Arya Stark försöker ta sig in i staden igen. 
Arkitektur - Arya Stark - Azur Window - Bilder - Europa - Fort Ricasoli - Foto - Game of Thrones - Gozo - HBO - Inspelningsplatser - Kalkara - King's Landing - Littlefinger - Locations - Mdina - Valletta