Mitt Kiruna (sommar)

Mitt Kiruna finns inte längre och har inte gjort det på flera år. Fram till att rivningarna satte igång på allvar har jag trott att det mest handlar om att det gamla försvinner. Nu vet jag att det handlar om byggnaderna allra minst, men tillsammans med dem försvinner kanske också mina möjligheter att återskapa mitt Kiruna.
 
I det här inlägget har jag samlat fotografier som är tagna mellan 2003 och 2014. Det är bilder som för mig fångat en doft av mitt Kiruna och som får mitt hjärta att slå ett extra slag för staden - trots att jag inte känner mig hemma i den längre. En stor del av motiven finns inte längre eller är helt förändrade.
 
Med detta önskar jag alla besökare, alla som gillat och kommenterat en riktigt skön sommar! Nya uppdateringar blir det igen i början av augusti. På återseende då!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
B39 - B54 - Bilder - Bläckhorn - Bolaget - Foto - Gruva - Hjalmar Lundbohmsgården - Järnväg - Kiirunavaara - Kiruna - Kyrka - LKAB - Luossajärvi - Luossavaara - Stadsflytt - Stadshus - TGA - Tåg - Ullspiran - Ön
millandante

Helt ofattbart det som händer... häftigt att du dokumenterat så länge!

Var in och tittade efter lite bilder på FB från din resa... hittade inga där, ska bli kul att höra dig berätta när vi ses:)

/Camilla

Kirunafotominnen

Jag lade faktiskt upp ett album med "skräpbilder" som jag kallar dem på FB direkt efter resan, men det låg bara uppe två-tre dagar. Du vet ju vad jag tycker om FB ;). Men alldeles, alldeles snart är det dags att börja uppdatera här! Och vi ses ju snart också. :)

Maria

Hej lånade en bild på stadshuset till mitt Insta hoppas det är ok. Så vackra bilder på min barndoms stad.fantastiska bilder💕 Min Insta Fahlenmaria mvh Maria

Kirunafotominnen

Hej! Det är okej så länge bilden inte ändras på något vis så copyright syns och att du ändå klargör vem som tagit den.