Mitt Kiruna (sommar)

Mitt Kiruna finns inte längre och har inte gjort det på flera år. Fram till att rivningarna satte igång på allvar har jag trott att det mest handlar om att det gamla försvinner. Nu vet jag att det handlar om byggnaderna allra minst, men tillsammans med dem försvinner kanske också mina möjligheter att återskapa mitt Kiruna.
 
I det här inlägget har jag samlat fotografier som är tagna mellan 2003 och 2014. Det är bilder som för mig fångat en doft av mitt Kiruna och som får mitt hjärta att slå ett extra slag för staden - trots att jag inte känner mig hemma i den längre. En stor del av motiven finns inte längre eller är helt förändrade.
 
Med detta önskar jag alla besökare, alla som gillat och kommenterat en riktigt skön sommar! Nya uppdateringar blir det igen i början av augusti. På återseende då!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
B39 - B54 - Bilder - Bläckhorn - Bolaget - Foto - Gruva - Hjalmar Lundbohmsgården - Järnväg - Kiirunavaara - Kiruna - Kyrka - LKAB - Luossajärvi - Luossavaara - Stadsflytt - Stadshus - TGA - Tåg - Ullspiran - Ön